Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling

Instituut voor
Persoonlijke Ontwikkeling

Reset & Upgrade Yourself

Op onze inspirerende, relaxte thuisbasis in Abenden, in het Natuurpark Eifel, een 3-daags programma op het gebied van Body, Mind en Spirit met maximaal 4 personen, dus veel persoonlijke begeleiding.
's Nachts heerlijk tot rust komen op een 1 persoons-hotelkamer in het dorp.Door Body, Mind & Spirit gelijktijdig te ontwikkelen, versterken ze elkaar: Body wordt vitaler, Mind wordt rustiger, Spirit wordt wijzer en alle 3 worden leniger. Je kunt dan - als vanuit het oog van de orkaan, vanuit de stilte die daar heerst - handelen in de drukte om je heen. Je vindt de stilte die nodig is om in werk en privé optimaal en lekker in je vel te presteren.


Upgrade

op alle vlakken bereik je door het leren, oefenen en inzetten van onderstaande tools:


Body

Voor kennis en beheersing van ons primaire overlevingssysteem, de ademhaling: Buteyko. Voor effective, haalbare sport PACE. En het (biologische) eten wordt Mindful genuttigd.

Mind

Eerst je belangrijkste waarden in kaart brengen, want dat zijn de bakens bij de keuzes die je maakt. Aan de hand daarvan je doelen stellen en analyseren hoe het ermee staat.

Spirit

De Big Rocks-methode zorgt voor de transfer van theorie naar praktijk: Wat ga je eerst doen?

Body, Mind en Spirit worden gezamenlijk aangesproken door Yoga, Wandelen en HeartMath® en Mindfulness.
De Communicatie tussen Mind en Spirit en de interactie met onze omgeving zijn bepalend voor de kwaliteit van onze relaties.

Investeren in jezelf, je gezin, je familie, je medewerkers....

3-Daagse Reset & Upgrade Yourself all-in: 1-pers.hotelkamer, maaltijden (biologisch), workshops, lesmateriaal,
max.4 deelnemers, € 750,- excl.BTW (€ 907,50 incl.BTW). Vraag via contact informatie aan over de workshop-datums.

© 2016 jouw website