Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling
IVPO-RGB-Metslogan geel
facebook linkedin Désirée Vroegop

Désirée Vroegop MHRM - Empowerment Coach

Desiree.Vroegop-CV

Persoonlijk

Ik zet mensen in hun kracht om te veranderen, zelf te ontdekken wat ze moeten doen. Samen met mij stel je doelen, kijk je naar je mogelijkheden, neem je goede beslissingen, overwin je obstakels en vier je successen.
Zo neem je verantwoordelijkheid voor je eigen toekomst.

Ook in organisaties werk ik volgens mijn persoonlijke visie

Ik train en coach managers on the job, met als doel hun communicatie- en leiderschapsvaardigheden te verbeteren in de zakelijke omgeving. Om hun aandacht van binnen naar buiten te richten en de vertaling te maken van denken naar doen. Ik geloof, dat mensen het verschil maken en zoom daarom in en uit op het menselijk kapitaal, om de talenten van medewerkers te koppelen aan de benodigde competenties voor de organisatie, nu en in de toekomst. De uitkomst moet zichtbaar, hoorbaar en voelbaar zijn. Voor de medewerkers en voor mijn cliënt. Zodat plannen en voornemens resultaten worden.
Snel naar de kern van de zaak gaan, dat is mijn aanpak. En dingen in beweging brengen.

Historie

In Den Haag (NL) geboren (1961), opgegroeid op het eiland Goeree-Overflakkee. Een drogistendochter, die van jongst-af-aan gewend was mee te werken in de winkel van haar ouders. Een carrière die begint in de gezondheidszorg, en na 4 jaar verschuift naar de automobielbranche. In 1985 als één van de eerste vrouwelijke autoverkoopsters op de AutoRai in Amsterdam en vanaf 1986 aan’t werk als zelfstandig onderneemster. Begonnen als autoverkoopster, opgeklommen naar leidinggevende, van sales naar operationeel, naar strategisch.

desiree studiebolDe kennis bleef achter bij de groei van de onderneming, dus in 1997 terug in de schoolbanken voor een opleiding Operationeel Management. In 2000 ging het roer privé en zakelijk om. De focus bleef gericht op mensen, commercie en techniek, de benadering werd een coachende, adviserende rol. In 2004 besloot ik mijn theoretische kennis verder uit te breiden en te verdiepen. Eerst door de opleiding Opleidingskunde, die mij ook als trainer certificeerde. Daarna, gefascineerd door wat mensen beweegt, motiveert, vitaal houdt, in 2005 de HRM kant gekozen: bij NCOI een 3 jarige Bachelor-studie HRM & Organisatiepsychologie.

desireegold

Tussentijds altijd gewerkt in automotive Nederland en in technische-, veelal internationale bedrijven
vanuit ons eigen bedrijf IVPO. Zowel aan de opleidingskundige kant deed ik veel ervaring op (opleidingsplannen, Academie, opleidingsmatrix, opleiding op het gebied van Management, Sales en Klantgerichtheid) als aan de personele kant.

desireef3vlam

Tijdens mijn (7 jaar) werk in de offshore (gas- en olieproductie – Noordzee) stelden de ploegendiensten me instaat mijn HRM-opleiding af te ronden (Master-2010). In de tussentijd was ik verantwoordelijke voor HRM bij John Gold International BV (technische handelsonderneming). Dit resulteert in lange HR-ervaring en recente kennis van de hedendaagse HR-problemen en -oplossingen.

© 2018 jouw website